Tel.:
SUZHOU SENSE INDUSTRY CO., LTD
SUZHOU SENSE INDUSTRY CO., LTD

professionele fabrikant van het gieten van producten 

Thuis

SUZHOU SENSE INDUSTRY CO., LTD Fabrieksreis

  • lopende band

    De betekenisindustrie bezit de verschillende gietijzer vormende lijn met inbegrip van samendrukkings vormende machine: verticale vormende lijn en horizontale lijn. Met Verschillende lassenmachine en robots om de staalproducten te behandelen, hebben onze producten van een grote reputatie in de industrie die van slagmachines genoten, altijd warm door onze nieuwe en oude klanten wordt verwelkomd.

  • OEM / ODM

    Het bedrijf was gemachtigd om ISO9001/ICMQ /EN124/ISO14001 enz. worden nageleefd. Wij hebben beste team niet alleen de producten doen die tekeningen van onze klanten overeenstemmen, maar ook wij ontwerpen de goede producten voor onze klanten volgens hun behoeften.

  • R & D

    Door met klanten te bespreken, begrijpen wij totaal hun behoeften. Met de uitdaging van en het verlenen van producten, de diensten en oplossingen om hen te helpen slagen, kunnen wij een wederzijds voordelige verhouding handhaven en win-win waarde voor beide kanten tot stand brengen.

Contactgegevens
SUZHOU SENSE INDUSTRY CO., LTD

Contactpersoon: Mr. Daniel.du

Tel.: 13186661831

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
SUZHOU SENSE INDUSTRY CO., LTD
Nr 502, Medio Taihu-Road 19, Xinbei-District, Changzhou-Stad, JiangSu-Provincie, CHINA
Tel.:86--13186661831
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit de dekking van het metaalmangat Leverancier. © 2019 - 2021 metalmanholecover.com. All Rights Reserved.